Novi Sad
25.10.2011.
09:11
Iz čak 50 stambenih zgrada u Novom Sadu ukradeni su razdelnici, usled čega stanari ostaju bez grejanja.
  • @Tsa - @razdelnici

    28.10.2011 07:18
    Ne razmazuj
    Ti razdelnici su opste ugradjeni!
    U Toplani znaju ko ih je krao i ukrao, kao sto zanju sta ce sa provizijom od ugradnje mikroprekisaca.
    Proverite i uverite se sami.
  • 26.10.2011 20:15
    Gde je nestao grad?
    Sta se desava sa nekada Novim Sadom gradom, a danas provincijom Novim Jadom. Pravi primer kako se od grada pravi propala provincija puna kriminala, smeca, grafita.
  • 26.10.2011 08:03
    Kada je organizam slab, napadaju ga svakakve beštije. Slažem se da treba i stanari da se probude i paze na svoju zgradu i njenu okolinu. Čestitke za onu stanarku koja je pozvala policiju i spasla zgradu od krađe razdelnika.
  • Marko

    25.10.2011 23:40
    @MD PROFESIONAL
    Kod mojih roditelja u zgradi su pre par nedelja ukrali te razdelnike. Postavili su nove (platili oko 500 eur - drugarska cena!), da bi pre neki dan jedna od komsinica izasla iz stana i zatekla dvojicu, u sred bela dana, kako skidaju novo postavljeni razdelnik na njenom spratu u po bela dana! Pitala ih sta rade, a oni njoj:"Baba, vrai se u stan i gledaj svoja posla!" Kad je uzela telefon i nazvala policiju pred njima, pokupili se i otisli. Dakle, ne samo da kradu, nego su spremni i da se razracunavaju fizicki sa starijom zenom. Zao mi je sto ih ja nisam zatekao, iskreno. Problem je sto je nova zgrada, ima puno podstanara koji uopste ne haju za svoj zivotni prostor (a i vlasnici nisu nista bolji), pustaju svakog u ulaz, lome bravu na ulaznim vratima (3x ovog meseca!), pljuju u liftu, ostavljaju smece u hodniku i sl. I ne cudi sto lopine ocas posla ojade takav ulaz.
  • VOJA

    25.10.2011 21:26
    Pohvatati bandu
    Kao i obično , pohvatati ekipu i pravac auto put i 20 godina ostaju tamo dobrovoljno da lopataju bez pomilovanja. Kakva ljudska prava i NVO. Videli ste kako policija mlati u demokratskim zemljama, to tamo nije ugrožavanje ljudskih prava i prava manjina nego RED.
  • @ Galawix

    25.10.2011 17:53
    U Maleziji ovakvim jajarama bambusovim stapom na javnom mestu isibaju tabane tako krvnicki da jajara ne moze po dve, tri nedelje da stoji na nogama. Ako ga ponovo uhvate u kradji onda je naje*ao i to bas zestoko. Tamo se za obicno pljuvanje zvake na trotoar dobije 10 udaraca bicem a kaznu izvrsava neki rmpalija od 2m visine, 150kg zive vage i zeljan krvi kao suncokret sunca.
  • sdragan

    25.10.2011 12:19
    j**es zivot ko cemo sve morati da prekrivamo sigurnosnim kamerama :-(
  • Galawix

    25.10.2011 12:18
    @ MD PROFESIONAL Hmmm...
    Rešenje je da policija uhvati lopove i to što pre. Drugi deo rešenja je, da sudstvo osudi lopove na odgovarajuću kaznu.

    Nije rešenje da stanari izlaze i prvo, sebe izlažu nekom mahnitom lopovu sa pištoljem ili nožem. Drugo, mogao bi neki iznervirani stanar i da odšrafi glavu nekom lopovu, pa da posle odgovara kao za pravog čoveka.
  • @MD PROFESIONAL

    25.10.2011 11:27
    EFIKASNO SUDSTVO
    Slažem se sa vama
    Policija a pre svega PRAVOSUĐE mora da radi efikasnije. Da sudija odrapi nekoga za na primer kradju telefonskog kabla ili poklopca šahta za ugrozavanje bezbednosti i odrobija 5 godina nebi mu padalo na pamet ni njemu ni bilo kome drugom da pomisli da ukrade.
    Ovako možemo mi lopove da slikamo do mile, šta vredi kada zna da će se brzo vratitit opet na ulicu i moći da krade i dalje
  • tsa

    25.10.2011 11:15
    @razdelnici
    To mi lici na pricu o vulkanizeru i
    busnim gumama.
    Uvek se nadje "Stan" da daje expertize.
    Dan li su ti razdelnici uopste i ugradjeni?
  • MD PROFESIONAL

    25.10.2011 10:38
    KRAĐA RAZDELNIKA
    ZAŠTO SAMO POZIVATE JKP STAN DA DAJE IZJAVE I PREDLOGE.RAZDELNICI SU UKRADENI I NA ZGRADAMA GDE ODRŽAVAJU DRUGE FIRME.ŠTA POLICIJA RADI PO TOM PITANJU.NEZVANIČNA PRIČA KRUŽI DA JE GRUPA RUMUNSKIH DRŽAVLJANA KOJA JE ZAVRŠILA RADOVE U NOVOM SADU,POKRALA RAZDELNIKE I NOSI IH U NIŠ NA PRETAPANJE.
    NISU KAMERE REŠENJE.REŠENJE JE DA SE STANARI MALO TRGNU DA IZAĐU IZU STANA KAD ČUJU BUKU JER ZA SKIDANJE RAZDELNIKA JE POTREBNO OKO 15 MINUTA.NEMOGUĆE JE DA NIKO NE ČUJE BUKU IZ HODNIKA
  • Vukajlo

    25.10.2011 10:26
    Sve se zivo krade sto se ukrasti moze. Pre neko vece kolima prolazim jednom novosadskom ulicom i nista neobicno, ulica ko svaka druga ulica. Medjutim, istom ulicom prodjem i sinoc kad ono svi slivnici pokradeni a iz svakog viri motka, letna, sasusena grana, metla, . . . Sigurno su stanari to postavljali kako neko ne bi uleteo u njih. Pre par godine bio sam kod prijatelja u inostranstvu u poseti na jedno tri nedelje. Zimsko vreme, sneg skoro do kolena. Prolazimo pored stanice za gradski bus a na ploci na kojoj je red voznje stoje okacene kozne rukavice koje brat bratu kostaju ne manje od 50 evra. Kaze mi prijatelj "vidis, neko je stajao i cekao bus, ispale mu rukavice a neko ko je prosao nasao ih, podigao ih i okacio da onaj ko ih je izgubio moze lakse pronaci". Nije proslo neka cetiri dana a mi ponovo tuda prolazimo. Rukavice i dalje vise. Kod nas bi one nestale u momentu, neko bi ih smotao dok kazes keks.
  • stanar

    25.10.2011 09:36
    nestajalo i u Janka Veselinovica konkretno u zgradi 4 odneli gomilu, neke nisu skroz pa jos i poplavu napravili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna